K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Zobrazit podrobnosti

REKLAMA NA WWW.IKULTURISTIKA.CZ

Rubriky
  Kulturistika
  Trénink
  Zdravá výživa
  Sportovní výživa
  Zdravé recepty
  Jak zhubnout
  Ostatní
  Jak posilovat?
  Reklama, Ochrana osobních údajů

Nej články
  Cvičení doma
  Kalorické tabulky
  BMI kalkulačka
  Cviky na záda
  Cviky na břicho
  Bílkoviny v potravinách
  Jak přibrat na váze?

Doporučujeme
www.proteiny.com
Kulturistika, fitness

Reklama na www.ikulturistika.cz,
Ochrana osobních údajů

Na webu www.ikulturistika.cz můžete propagovat svoje výrobky nebo firmu prostřednictvím reklamního systému Google Adwords.

Na našich webových stránkách se zobrazují reklamy poskytované reklamními společnostmi třetí strany. Tyto společnosti mohou používat údaje (nikoli však jméno, adresu, e-mailovou adresu a telefonní číslo) o vašich návštěvách těchto i jiných webových stránek k poskytování reklam na zboží a služby, které vás zajímají. Chcete-li se o těchto postupech dozvědět další informace a chcete-li vědět, jak můžete těmto společnostem zabránit ve využívání uvedených údajů, klikněte sem.

K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. Jak Google využívá data, když používáte tento web? Užíváním tohoto webu, vč. subdomén souhlasíte s využíváním souborů cookie.

Co jsou Cookies?

Cookies jsou malé datové soubory, které jsou ze serveru poslány do Vašeho prohlížeče a uloženy na Vašem počítači, takže webová stránka je schopna váš počítač rozpoznat.

Cookies mohou mít i formu tzv. session cookie. Tato cookie se dočasně připojí k vašemu počítači ve chvíli, kdy navštívíte webovou stránku, ale zmizí v okamžiku, kdy stránku opustíte. To znamená, že nejsou trvale uložena na Vašem zařízení.

Cookies na webových stránkách často slouží ke zlepšení jejich použitelnosti. Cookies nemohou poškodit soubory ve vašem zařízení ani zvýšit riziko nakažení počítačovým virem.

Podle stanoviska Úřadu pro ochranu osobních údajů uživatel určuje v nastavení svého PC, resp. v nastavení prohlížeče, zda má prohlížeč umožnit webovské stránce ukládat cookies do koncového zařízení. Toto nastavení lze považovat za souhlas se zpracováním osobních údajů. Prohlížeč je nástrojem zprostředkování souhlasu. Souhlas však nemůže zhojit jiné nedostatky, resp. nezákonnosti zpracování osobních údajů. Souhlas splňuje definiční znaky souhlasu podle článku 4 bodu 11 GDPR: Je svobodný, konkrétní, informovaný a jednoznačný. Souhlas je vykládán ve vztahu k účelu, prostředku a způsobu zpracování osobních údajů, nikoliv k produktu či webovské aplikaci, tedy je nadbytečné jednou udělený paušální souhlas například pro cookies třetích stran dále konkretizovat pro jednotlivý vyhledávač nebo zpravodajský server.

Pokud nesouhlasíte s využíváním cookies, změňte nastavení svého prohlížeče, příp. chcete-li online spravovat vaše nastavení cookies, vyzkoušejte projekt YourOnlineChoices.com.

V případě zájmu o reklamu nás kontaktujte na lada(zavináč)ikulturistika.cz. Jsme plátci DPH.


www.ikulturistika.cz - každý týden nové články o kulturistice a fitness.
© iKulturistika, lada@ikulturistika.cz
Autor článků nenese žádnou zodpovědnost za škody vzniklé tréninky, jídelníčky apod. uvedenými na těchto stránkách.