K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Zobrazit podrobnosti

FITNESS SPORTOVNÍ VÝŽIVA

Rubriky
  Kulturistika
  Trénink
  Zdravá výživa
  Sportovní výživa
  Zdravé recepty
  Jak zhubnout
  Ostatní
  Jak posilovat?
  Reklama, Ochrana osobních údajů

Nej články
  Cvičení doma
  Kalorické tabulky
  BMI kalkulačka
  Cviky na záda
  Cviky na břicho
  Bílkoviny v potravinách
  Jak přibrat na váze?

Doporučujeme
www.proteiny.com
Kulturistika, fitness

Recept - Tuňákové karbanátky

Recept na tuňákové karbanátky

Dnes vám přináším další recept, který mi docela chutná, i když moje přítelkyně říká, že "to smrdí". Pokud jste si ale zvykli na chuť a "vůni" obyčejného tuňáka z plechovky, tak vám zaručuji, že vám tohle určitě bude chutnat mnohem víc.

Jestli umíte dělat obyčejné karbanátky, tak udělat tenhle recept pro vás nebude žádný problém. Stačí, když vepřové (hovězí) maso nahradíte plechovkou tuňáka. Pro vás ostatní:

Z plechovky tuňáka nejdřív co nejvíc vymačkáte vodu. To je hodně důležité, protože když pak přidáte vajíčko, bylo by to moc "blemcavý" a museli byste přidat zbytečně moc strouhánky. A to samozřejmě nechcete, protože chcete mít karbanátek a ne housku. Jak už jsem psal, dál k tuňákovi přidáte vajíčko a strouhánku, aby to mělo tu "správnou konzistenci" :-) A teď už to zbývá jen okořenit - zase, je to stejné jako u normálního karbanátku, tj. sůl, pepř, majoránka, česnek. Anebo jakkoliv podle chuti.

Teď už zbývá jen všechno hodit na pánvičku a opéct, anebo pokud doma máte takový ten gril 3 v 1, tak na tom. Tak to dělám i já, má to tu výhodu, že nemusíte přidávat žádný tuk. Jako přílohu mám nejraději brambory, ale můžete si dát i např. rýži.

Dobrou chuť :-)


www.ikulturistika.cz - každý týden nové články o kulturistice a fitness.
© iKulturistika, lada@ikulturistika.cz
Autor článků nenese žádnou zodpovědnost za škody vzniklé tréninky, jídelníčky apod. uvedenými na těchto stránkách.